Yhteistyömuodot

Kiltalehti Indikaattori

Killan yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus mainostaan neljästi vuodessa ilmestyvässä kiltalehti Indikaattorissa. Kiltalehteemme voi tutustua lehtiarkistosta.

Näkyminen killan tapahtumissa

Yhteistyökumppanimme saavat näkyvyyttä killan tapahtumissa esimerkiksi banderollin tai painetun materiaalin muodossa. Hyvä esimerkki tapahtumasta, jossa saa paljon näkyvyyttä, on wappuna järjestettävä “Wappuescape”-pakopeli. Peli rakennetaan työmaakoppiin, joka sijoitetaan keskelle Tampereen teknillisen yliopiston kampusta. Tapahtuman yhteydessä on siis mahdollisuus näkyä reilun viikon ajan keskellä Tampereen teekkariwappua ja tavoittaa tuhansia wappua viettäviä teekkareita.

Sosiaalinen media

Killan yhteistyökumppanit näkyvät killan Facebook– ja instagram-sivuilla ja killan tapahtumien yhteydessä mainitaan sponsorointiin osallistuvat yritykset. Uusi mahdollisuus on saada näkyvyyttä kiltamme LinkedIN-ryhmässä.

Haalarimainokset

Vuosittain opintonsa aloittavat fuksit rahoittavat opiskelijahaalarinsa myymällä mainospaikkoja vuosikurssinsa haalareista. Haalarimainos on oiva tilaisuus yritykselle saada pitkään näkyvä mainos ja osoittaa kiinnostusta opiskelijatoiminnan tukemiseen.

Yritysvierailut

Kilta järjestää yritysvierailuja eli excursiota, joilla tutustutaan alamme yrityksiin. Vierailujen yhteydessä yrityksillä on mahdollisuus kertoa laajasti toiminnastaan ja esimerkiksi esitellä laitostensa toimintaa.

Yrityssauna

Kerran vuodessa järjestetään yrityssauna, johon saapuu alamme yrityksiä esittelemään toimintaansa ja uramahdollisuuksia. Saunalla yritysten edustajat saavat puheenvuoron ja osallistujille järjestetään tarjoilua. Puheenvuorojen jälkeen on mahdollisuus saunoa.

Vuosittainen rekrytapahtuma

Olemme yhdessä yhteistyökiltojemme kanssa mukana järjestämässä vuosittain rekrytointi-tapahtumaa. Tarkoituksena on antaa alan yritysten esitellä toimintaansa tuleville alan osaajille ja samalla opiskelijat saavat tietoa oman alansa yrityskentästä ja kesätyömahdollisuuksista.

Kesätyöblogi

Pidämme “Ykiläiset kesäduunissa” -blogia, jossa kiltamme opiskelijat kirjoittavat omaa koulutusalaansa vastaavista kesätyökokemuksistaan.

Vuosijuhlat

Keväällä järjestettävien vuosijuhlien yhteydessä on mahdollista sponsoroida muun muassa juomakaadon tai lauluvihkon yhteydessä.

Lisätietoja voitte kysyä yritysyhteistyötiimiltämme. Vastaamme mielellämme tiedusteluihin, ja olemme avoimia kuulemaan ehdotuksia myös uusista yhteistyömuodoista!