Yhteistyössä

Tällä sivulla esitellään kaikki Ympäristöteekkarikilta ry:n pääyhteistyökumppanit.


WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi.
Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee 65 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa. Toimimme paikallisesti ja hyödynnämme aktiivisesti kansainvälistä osaamistamme ja kokemustamme.

Tule jättämään kädenjälkesi elinympäristöömme! Oletpa sitten opiskelija tai vastavalmistunut, tiimissämme pääset kasvamaan alan ammattilaiseksi. Kansainvälisessä yrityksessämme yhdistyy eri alojen asiantuntijuus. Mielenkiintoiset projektit ja tiimimme tuki takaavat sen, että saat innostavan startin työurallesi.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja ammattitaitoamme, jotta pystymme vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin. Olemme aina valmiina oppimaan lisää – olethan sinäkin? Tutustu osaajiimme: https://www.wsp.com/fi-fi/toihin-meille/tutustu-osaajiimme


Hei YKI:n väki!

Me AFRYltä haluamme esitellä suunnittelu- ja konsultointialaa teille opiskelijoille AFRY Future Stars -urapolkuohjelman, harjoittelujen ja kesätöiden muodossa. Olemme 17 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman. Tampereella meillä on suuren suuri toimisto, jonne olette tervetulleita hakemaan valmistumisen kynnyksellä tai jo ennen sitä. AFRY Future Stars -ohjelmamme on suunnattu 3.-5. vuoden opiskelijoille ympäri Suomen – Hangosta Kittilään. Tule osaksi huippujoukkoamme!


A-Insinöörit työskentelevät Suomen innostavimmissa ja haastavimmissa suunnittelu- ja rakennushankkeissa. Meidät tunnetaan kovasta osaamisestamme, erityisen tiiviistä ja hyvinvoivista asiakassuhteistamme sekä työstämme koko toimialan kehittämiseksi.

Perustamisvuodesta 1959 lähtien olemme toteuttaneet tuhansia rakennuttamisen, rakenne- ja infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristötekniikan kohteita Suomessa ja maailmalla. Haluamme olla asiakkaalle taitava ja turvallinen kumppani, toimintavoiltamme inhimillisiä ja sitoutuneita.

Ympäristö- ja energiateekkaria kiinnostavat osaamisalueemme ovat talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan lisäksi vahvoja osaamisalueitamme ovat ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Suunnittelun ohella teemme tutkimus- ja selvityshankkeita edellä mainituilla osaamisalueilla.


Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Olemme tutkitusti alan halutuimpien työnantajien joukossa niin ammattilaisten kuin opiskelijoidenkin osalta. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Vuodessa meillä on keskimäärin 15 000 projektia niin julkisen kuin yksityisen sektorin asiakkaille.


ABB on teknologiajohtaja, joka edistää teollisuuden digitalisaatiota. Innovointimme on jatkunut yli 130 vuoden ajan. ABB:llä on neljä asiakaskeskeistä globaalisti johtavaa liiketoimintaa: Electrification, Industrial Automation, Motion ja Robotics & Discrete Automation, joita tukee yhteinen, digitaalinen ABB Ability™ -alusta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 147 000 henkilöä.


Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen.
Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.
Työllistämme yli 400 energia-alan ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Kasvun vauhdittamana etsimme jatkuvasti joukkoomme sekä teknisen että kaupallisen alan ammattilaisia ja tulevaisuuden kykyjä.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa.
Tutustu Adveniin yrityksenä, urapolkuihin sekä avoimiin tehtäviin: www.adven.fi

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:
Instagram: adven_group
LinkedIn: Adven Group
Tilaa Advenin uutiskirje: uutiskirje.adven.com


Valmet on johtava kehittäjä ja toimittaja prosessiteknologioissa, automaatiossa ja palveluissa liittyen sellu-, paperi- ja energia-aloihin. Automaatiosysteemeillämme ja virtaussäätöratkaisuillamme palvelemme vielä laajemmin eri prosessialoja.

Tavoitteenamme on tuottaa maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Meidän 17 000 ammattilaistamme työskentelevät lähellä asiakkaitamme ja ovat sitoutuneita parantamaan asiakkaidemme saavutuksia – joka päivä. Yrityksellämme on yli 220 vuotta historiaa teollisuudessa ja vahva ansioluettelo jatkuvassa kehityksessä ja uusiutumisessa. Vuonna 2022, suuri virstanpylväs saavutettiin, kun virtauksen ohjausyritys Neles fuusioitui Valmetin kanssa. Yhdistyneen yrityksen nettomyynti oli noin 4,5 miljardia euroa vuonna 2021, perustuen kunkin yrityksen omiin lukuihin.


Alfa Laval Aalborg Oy suunnittelee ja toimittaa savukaasun lämmöntalteenottojärjestelmiä ja poltinkattiloita laivoihin, voimalaitoksiin, prosessiteollisuuteen sekä offshore-sovelluksiin. Ratkaisumme räätälöidään vastaamaan kunkin asiakkaan tarpeita, ja ne auttavat sekä asiakkaidemme energiatehokkuutta että polttoainekustannusten ja päästöjen vähentämistä. Vuonna 2022 olemme toimittaneet yli 1500 lämmöntalteenottokattilaa yli 100 maahan ympäri maailmaa.

Toimitusvalikoimamme kattaa niin yksittäiset kattilat kuin suuremmat järjestelmäkokonaisuudet apulaitteineen.

Alfa Lavalilla teemme aina kaikkemme voittaaksemme vaikeimmatkin haasteet. Liikkeellepanevana voimanamme on olla apuna asiakkaillemme ja auttaa ihmisiä sekä planeettaamme menestymään. Jos olet luonteeltasi omistautuva ja positiivisen utelias, onnistut kanssamme tässä. Uteliaisuus on kipinä hyvien ideoiden takana. Käy lukemassa lisää www.alfalaval.com/career.


Tampereen Energia on monipuolinen energiatalo, jossa työskentelee lähes 400 uusiutuvan energian ammattilaista. Tehtävämme on etsiä ratkaisuja, joiden avulla lämpöä, jäähdytystä ja sähköä tuotetaan, jaellaan ja käytetään vastuullisesti. Visiomme mukaan vuonna tamperelaiset kodit ja kiinteistöt lämpiävät hiilinegatiivisesti viimeistään vuonna 2040.

Tutustu meihin sekä siihen, millaista työskentely tulevaisuuden energiaratkaisuiden eteen onkaan: www.tampereenenergia.fi/ura

Päivittäistä arkeamme voit seurata myös sosiaalisessa mediassa:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tampereenenergia
Instagram: https://www.instagram.com/tampereenenergiaSweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 20 000 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä.


Taaleri Energia on uusiutuvan energian hankekehittäjä ja rahastonhoitaja. 49 hengen tiimimme on yksi Euroopan suurimmista uusiutuvan energian sijoitustiimeistä. Taaleri Energia hallinnoi 9,5 gigawatin kehitys-, rakennus- ja operatiivisen vaiheen tuuli-, aurinko- ja energiavarastojen portfoliota Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Lähi-idässä. Taaleri Energia on osa Taaleri-konsernia.

Taaleri Bioteollisuus on suomalainen bioteollisuuden kehittäjä ja salkunhoitaja. Taaleri Bioteollisuudessa työskentelee teknisesti orientoitunut ja kyvykäs investointitiimi jonka tavoitteena on korvata fossiilisia materiaaleja uusiutuvien- ja kierrätykseen perustuvien tuotteiden avulla.

https://www.taalerienergia.com/