Kerhot

Ympäristöteekkarikillan kanssa tiiviissä yhteistyössä toimii kolme ammattiainekerhoa, jotka edustavat niitä aloja, joita ykiläiset opiskelevat. Kerhoihin ja niiden toimintaan pääset tutustumaan alla olevista linkeistä

Flokki ry on Hervannan kampuksella toimiva ympäristötekniikan ammattiainekerho, jonka tarkoitus on yhdistää ympäristötekniikasta kiinnostuneita opiskelijoita sekä tarjota mahdollisuuksia tutustua alaan sekä sen yrityksiin ja ajankohtaisiin asioihin paremmin. Ympäristötekniikan aihealueisiin kuuluvat mm. vesi- ja jätehuolto, kiertotalous ja pilaantunut maa. Flokki järjestää jäsenistön toiveet huomioiden erilaisia työelämään ja opiskeluun liittyviä tapahtumia kuten saunoja, excursioita ja kahvittelutilaisuuksia. Lisäksi jaamme tietoa esim. alan tapahtumista, työpaikoista ja muista kiinnostavista ajankohtaisista asioista. Toimintaamme on helppoa osallistua hyvin matalalla kynnyksellä ja toivotammekin kaikki kiinnostuneet tutustumaan kerhoomme! Lisätietoa, jäsenlomakkeen sekä hallituksen yhteystiedot löydät nettisivuiltamme www.flokki.fi.

Exergia on energia- ja prosessitekniikan ammattiainekerho, jonka tarkoituksena on excursioiden ja saunailtojen järjestäminen alan opiskelijoiden ja yritysten kanssa. Yrityssaunat ovat joka toinen vuosi Ydinvoimasaunoja yhteistyössä Atomiteknillisen seuran nuorisojaoston kanssa ja joka toinen vuosi vaihtuvalla teemalla olevia yrityssaunoja. Mukana toiminnassamme pääset näkemään ja kokemaan käytännön energiatekniikkaa monipuolisesti ja luomaan kontakteja työelämään. Jos haluat nähdä, miten ydinvoimalaitos toimii tai mitä leijukerroskattilassa voi polttaa, on Exergia juuri sinua varten.

Sekvenssi ry kokoaa yhteen Tampereen Yliopiston geenitekniikasta kiinnostuneet bioteekkarit. Järjestämme excursioita, tapahtumia ja saunailtoja. Tuomme synteettisen biologian tutkimuksen ja teollisuuden lähemmäs jäseniämme ja autamme sinua luomaan relevantteja kontakteja työelämään. Jaamme tiedotuskanavillamme uutisia ja tietoa jäseniämme kiinnostavista tapahtumista, kursseista ja työpaikoista ja tuemme aktiivista keskustelua alan kehityksestä. Toimintaamme pääsee matalalla kynnyksellä ja kaikki ovat tervetulleita. Lisätietoa, jäsenlomakkeen sekä hallituksen yhteystiedot löydät nettisivuiltamme www.sekvenssi.fi.