Yhteistyö

Tällä sivulla esitellään kaikki Ympäristöteekkarikilta ry:n pääyhteistyökumppanit.VR Track Oy on infrahankkeisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa, jossa meillä on paikalliset tytäryhtiöt. Parhaillaan yhtiöissämme työskentelee runsaat 1700 infrahankkeiden elinkaaren eri vaiheissa toimivaa ammattilaista. Suomessa olemme yksi suurimmista infra-alan suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä, radanrakentajana olemme Suomen suurin. Kotimaan palvelumme kattavat myös ratamateriaalien toimitukset ja kalustopalvelut. Olemme myös vahvasti mukana kehittämässä inframallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track Oy on osa VR Groupia, joka on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys.

Tutustu opiskelijayhteistyömahdollisuuksiimme, VR Track Trainee -ohjelmaamme ja avoimiin työpaikkoihimme nettisivuillamme!

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
ÅF on kansainvälinen tekniikan alan yritys, jonka toimialoja ovat energia, teollisuus, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Luomme kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville osaavan henkilöstön ja teknologian avulla. Kotimme on Euroopassa, mutta liiketoimintamme ja asiakkaamme sijaitsevat maailmalla. ÅF on viiden mielenkiintoisimman yrityksen joukossa, kun asiaa on kysytty teknisen alan ammattilaisilta (Universum Ruotsi). Suomessa olemme vahvasti kansainvälinen energia- ja teollisuusautomaation työyhteisö, joka arvostaa niin nuoria lupauksia kuin senioreitakin. Työkulttuurimme on rento ja välitön, ja tekemistämme ohjaa hyvä tiimihenki ja vankka kokemus. Meillä on alan parhaat duunit!