Yhteistyö

Tällä sivulla esitellään kaikki Ympäristöteekkarikilta ry:n pääyhteistyökumppanit.VR Track Oy on infrahankkeisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa, jossa meillä on paikalliset tytäryhtiöt. Parhaillaan yhtiöissämme työskentelee runsaat 1700 infrahankkeiden elinkaaren eri vaiheissa toimivaa ammattilaista. Suomessa olemme yksi suurimmista infra-alan suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä, radanrakentajana olemme Suomen suurin. Kotimaan palvelumme kattavat myös ratamateriaalien toimitukset ja kalustopalvelut. Olemme myös vahvasti mukana kehittämässä inframallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track Oy on osa VR Groupia, joka on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys.

Tutustu opiskelijayhteistyömahdollisuuksiimme, VR Track Trainee -ohjelmaamme ja avoimiin työpaikkoihimme nettisivuillamme!

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:ÅF tarjoaa kattavan valikoiman konsultointi-, suunnittelu-, projektinjohto- ja työmaapalveluja. Olemme asiantuntijuutta arvostava, osaava ja aidosti kansainvälinen yritys. Meillä on alan parhaat duunit!