Liikunta

Vakiovuorot kesällä 2017

  • Bommarin sählyvuoro tiistaisin klo 18-19 sekä sunnuntaisin 16-17.
  • Tamppivuoro maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-14.
Vuoroille ilmoittautuminen Hobbydeedin kautta. Joukkueena ympäristöteekkarikilta ja joukkueen varmistussalasana yki. Kesän vuorot toteutetaan yhteistyössä muiden kiltojen kanssa. Liikkumaan rohkeasti, Niin n:nnen vuoden opiskelijat kuin fuksitkin, tytöt ja pojat, puunhalaajat ja -polttajat.

Maksuista - Bommarissa voivat sähläillä vapaasti kaikki kiltalaiset, Tamppi Areenan vuoroille osallistuakseen sekä tatamia käyttäessään täytyy maksaa Unipoli Sport -liikuntamaksu. Lisäinfoa liikunnasta TTY:llä löydät täältä.

Liikunta osana YKIläisyyttä

Liikunta on tärkeä osa YKI:laisen elämää ja kilta palkittiinkin TTY:n vuosien 2010 ja 2011 Liikuttavimpana kiltana. Killan perinteisten liikuntatapahtumien kirjo on monipuolinen: syksyisin käydään Syysretkellä Hervannan lähimaastoissa, pelaillaan palloin ja liitokiekoin Näyttämönpuistossa sekä kilvoitellaan ystävyyskiltojen kanssa BIOlympialaisissa. Osallistuminen koulussa järjestettäviin turnauksiin on myös ahkerinta muihin kiltoihin verrattuna. Talven koittaessa talvireippailaan ja käydään pulahtamassa avannossa ja kyykätään MM-karsintojen merkeissä. Wapun aikanakaan YKI:laiset eivät liikkumista unohda, vaan jo vuosia jatkunut perinne, pyöräretki TTY:ltä kumipelausISO:on Rosendahlin rantaan, kukoistaa elävänä. Onpa YKIläisiä nähty voimistelemassa Bommarin tatamillakin.

Kilta liikuttaa jäseniään myöskin läpi lukuvuoden kestävillä vakiovuoroillaan Bommarissa ja Tamppi-areenalla. Bommarissa pelaillaan sählyä kaksi kertaa viikossa sekä Tamppi-areenalla lentopalloa ja muita sisäliikuntalajeja joka seitsemäs päivä. Syksyisin jatketaan ulkoliikuntaa niin pitkään kuin kelit sen sallivat.

Organisoimien tapahtumiensa lisäksi YKI:laiset osallistuvat aktiivisesti myös muihin kampuksella ja sen ulkopuolella järjestettäviin turnauksiin ja kilpailuihin. Ahkeran Bommarissa harjoittelun hedelmänä YKI ottikin haltuunsa mestaruudet Tappi-liiga-salibändyturnauksen sekasarjassa syksyllä 2010 ja 2011. Turnauksissa nähtiin hienoa YKI-henkeä, jota myös voittosaunoilla vaalittiin. Menestystä on tullut myös niin Kives-cupissa kuin KORKin keilaturnauksessakin.